Een dagtocht is een complete verwendagje voor families, vrienden en collega’s.

Vanaf 10.00 uur bent u welkom aan boord. Na de koffie met taart varen we de haven uit om te zeilen op de Waddenzee.

Laat u verrassen wat de wind en het tij ons gaan brengen. We genieten van het water, de zandbanken en de prachtige natuur. Tijdens de lunch, ankeren we in een geultje en zijn tegen 16.00 weer terug in Harlingen. De dagtocht is inclusies koffie/thee, taart, een heerlijke lunch, borrelnootje, frisdrank, sapjes, bier en wijn.

Prijs dagtocht: €150,- per persoon (minimaal 18 personen)

Trouwen

Ee romantische trouwerij aan boord of op een Waddeneiland, wie wil dat nu niet? De trouwdag plannen wij samen met jullie. Rekening houdend met jullie wensen en budget, maken wij er een onvergetelijke dag van.

Bedrijfsuitje

Het Waddengebied biedt u en uw collega’s, werknemers of relaties een uniek decor voor een bedrijfsuitje. Uw bedrijfsvlag wapperend in de mast en samen hijsen we de zeilen. Midden op de Waddenzee gaan we voor anker op een zandbank.

Tussendoor eet u een gebakje met uw eigen logo bij de koffie en geniet u van een goed verzorgd lunchbuffet. U kunt bijpraten in de kuip en samen klinken we op een geslaagde dag.

Het bedrijfsuitje wordt voor u op maat gemaakt. Al vanaf €150,- per persoon heeft u een all-inclusive dag met drankjes, koffie/thee, gebak en lunch. (minimaal 18 personen)