Naast zeilen heeft Harriët nog een passie en dat is lekker eten en heerlijk koken voor haar gasten.

Wij werken volgens het principe ‘Table d’ Bateau’, waarbij u zich laat verrassen door de kok.

Daardoor krijgt u het beste van het seizoen en zo veel mogelijk streekgebonden producten, u hoeft alleen maar te vertellen of u liever vlees of vis wilt eten.

Zelf een maaltijd koken

Natuurlijk kunt u ook zelf koken aan boord, alles is aanwezig om er een lekkere maaltijd te koken, het brengt altijd veel gezelligheid met zich mee.

Om u op weg te helpen, hebben wij een aantal beproefde recepten voor u uitgezocht.

Wees vooral niet bang voor wat werk, want er zijn genoeg handjes om te helpen.

U hoeft b.v echt niet in uw eentje 10 kg aardappelen te schillen, dat is namelijk een heerlijk karweitje voor boven aan dek tijdens de thee, mesjes zijn er genoeg in de keuken.

Bij ons aanwezig in de keuken

Datum Item Omschrijving Hoeveel
2017 Lepels 36
Vorken 36
Messen 36
Theelepels groot 46
Dessertlepels l lang 30
Borden Groot plat 36
Schoteltjes vierkant 15 x 15 cm 32
Soepkommen 36
Dessertschaaltjes 36
Amuse kommetjes Vierkant 8 x 8 cm 36
Koffiekopjes 36
Water/ wijnglazen 36
Borrelglazen 26
Bierglazen 36
Waterkannen 3
Thee thermoskannen 3
koffie thermoskannen 3
Dien schalen Klein rvs 6
Dien schalen Groot rvs 5
Dien schalen Glas 4
Broodschalen bamboe 4
Serveerschalen plat 2
Braad sleden Rvs 4
Braadpannen met deksel Gietijzer groot 2
Koekenpannen middel 5
Koekenpannen groot 1
Kookpannen + deksel Groot Aluminium 2
Kookpannen + deksel Groot  25 ltr rvs 2
Kookpannen + deksel Klein 10 ltr rvs 2
Steelpannen + deksel Klein 2

En natuurlijk allerlei ander klein materiaal, maar dan word deze lijst zo lang 🙂